Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag 09.30-17.30
Woensdag 09.30-17.30
Donderdag 09.30-17.30
Vrijdag 09.30-17.30
Zaterdag 09.30-16.30
Zondag gesloten
Koopavond Op afspraak

 

Contactinformatie

026 - 32 72 353

 

Op het Toneel 5

6836 ND Arnhem

 

info [@] go-optiek.nl

 

 

Sinds 1 januari 2015 mogen wij ons de trotse eigenaren noemen van Gloudemans optiek Arnhem.

Hoe zijn wij hier gekomen?

In het verleden hebben wij een zaak gehad in Ugchelen onder de rook van Apeldoorn. Dit was een gecombineerde zaak voor zowel optiek, juweliersartikelen en hoortoestellen. De vorige eigenaar van Gloudemans Optiek heeft naast andere optiekvestigingen ook een groothandel in monturen en kwam regelmatig bij ons in de winkel met zijn collectie. 

 

In 2011 hebben wij de winkel in Ugchelen verkocht en zijn wij beiden voor een werkgever gaan werken. Echter, we vonden het jammer om niet meer samen te werken. Eind 2014 klopte de vorige eigenaar bij ons aan met de vraag of wij zijn vestiging in Arnhem wilden overnemen, omdat hij er zelf te weinig tijd voor had. 

 

Omdat de vorige eigenaar nog meer optiekzaken heeft onder de naam Gloudemans Optiek gaf dit veel verwarring bij de leveranciers. Onze bestellingen kwamen terecht bij Gloudemans Optiek in Den Bosch en andersom. Om deze verwarring uit de weg te gaan hebben wij de naam Gloudemans Optiek Arnhem afgekort tot gewoon Go-Optiek. 

 

Tevens zijn wij een SVGB erkend leerbedrijf voor diegenen die het prachtige vak als opticien willen leren.

 

Wij hebben geen standaard koopavond. Koopavond hebben wij alleen op afspraak. Voordeel is dat u hierdoor op dinsdag tot en vrijdag in de avonduren bij ons terecht kunt.

 

 

Go-optiek.nl is generated by: Arctic Framework v1.3.0. An Online Software Solution by Tansarc